Kokkens beste tips til lutefisk

Vi har tatt en prat med Kenneth som er vant til å spise lutefisk til jul.

Les mer

Ost- og vin i kombinasjon

I forbindelse med ostens dag har vi snakket med Jonas Modell, kjøkkensjef på KA Mathallen, og vinansvarlig Heidi Iren Hansen om ost- og vin i kombinasjon.

Les mer

Gode tips på hvordan velge de beste råvarene

I tråd med verdens matvaredag setter vi fokus på å velge riktig råvarer til enhver tid.

Vi deler hvordan vår matfaglig rådgiver velger de beste matvarene samt hvordan du hjemme kan få tak i de beste råvarene.

Les mer

Litt om sopp med Morten Sjøvik

Tips og oppskrifter til bruk av høstens sopp.

Les mer

KA-kvinnenes drinktips!

Hva er din favorittdrink? Etter en lang arbeidsuke er det deilig å kunne lene seg tilbake og nyte noe godt i glasset. I anledning kvinnedagen spurte vi våre kvinnelige ansatte om hva de foretrekker å drikke når de skal feire, eller bare unne seg en velfortjent drink!

Les mer

Skrei med Anette

Kokkens beste tips til en deilig skreimiddag

Les mer

Sildeprat med Jostein

Sild er en flott og undervurdert råvare. Vi har tatt en prat med Jostein, vårt faglige orakel, som har mange gode sildetips på lur.

Les mer

Vilt med Jonas

Kokkens beste tips til viltmiddagen.

Les mer

Matpakke med Anette

Den perfekte matpakken til skolen og på tur.

Les mer

Makrell med Kristian

Kristian kommer fra det glade Sørland, Grimstad . La oss bli bedre kjent med ham og få noen gode tips til hvordan vi kan tilberede den perfekte makrellen.

Les mer

Lag deilig sommerdessert

Tykkmelk pudding er en frisk og deilig dessert som passer godt sammen med sommerens frukter og bær.

Les mer

Sankthansaften med Kenneth

La oss bli bedre kjent med kokken fra Senja og hvordan de feirer Sankthansaften der!

Les mer

Rosévin med Heidi

Rosévin er for mange den ultimate terrassevin, men mange roséviner er også flotte til mat.
Heidi tipser deg om hvilke.

Les mer

Skalldyr naturell

Skalldyr forbinder vi med sommer & sol, og «alle» skal spise skalldyr om sommeren,
Det mange ikke tenker over er at kvaliteten på skalldyr er best i vinterhalvåret, da vannet er kaldt og det er lite alger i sjøen.

Les mer

Terrassevin og leskende drikke

Michael gir deg gode tips til drikke i disse vårdager

Les mer

Hvite asparges prat med Jostein

Her få du gode tips om hvite asparges

Les mer

Litt om Saus av Marius Myrstrand

Sausen er krona på verket! Den riktige sausen hever middagen og får smaksløkene i gang. Vi har tatt en prat med Marius om saus og gir deg vår beste sauseoppskrift til lam.

Les mer

Vaffelprat med Tine

Vi har tatt en vaffelprat med Tine - som også elsker vafler.

Les mer

Saus med Kjell Patrick

Kokkens beste tips til en god saus!

Les mer

Skalldyr med Marius

Kokkens beste tips til skalldyrmiddag.

Les mer

Våre kokebøker

Vi har gitt ut en rekke bøker og her er to av dem som lærer deg grunnleggende teknikker og oppskrifter.

Les mer

Matpakke med Espen

Kokkens beste tips til en god matpakke!

Les mer

Biff med Andreas

Kokkens beste tips til den perfekte biff!

Les mer