Matpakke til skituren

De fleste har noen tanker om hva som skal med i sekken når en skal ut på skitur.

Her er noen tips og en vri på det tradisjonelle.

Å komme seg ut i nypreparerte løyper med solen som skinner og snøen som glitrer er for mange det beste med vinteren. Og da er det viktig med mat og drikke som gir deg engergi både raskt og over lengre tid. Det er viktig å pakke nok mat for de lengre turene så du slipper å gå tom for engergi mange kilometer før du er fremme.

Det er godt å ha forskjellige konsistenser og smaker med seg i matpakken og rikelig med drikke. Det meste holder seg i matpakken og med litt planlegging kan du sikre deg en sunn og smakfull matpakke.

Espens beste tips til en god matpakke

Nøkkelen til en god matpakke mener Espen ligger i variasjon av matvarer, frukt og konsistens på produktene

gavekort

Hva med å gi bort en kulinarisk opplevelse? Gavekort er alltid en hyggelig julegave å gi bort - enten det er til én eller en hel avdeling.

Reke og blåskjellsaus

Suveren saus som er laget av rekeskall og blåskjellkraft. Rekeskallene som kastes kan brukes til å lage enkelt og utrolig velsmakende sauser eller supper. Denne saus passer perfekt til pasta, fisk som kveite, piggvar eller sjøtunge

Les mer

Intervju med vinkelner Thorstein Solheim Taklo

Torstein er 24 år og kommer kommer fra Måløy. Torstein har bodd i Bergen i 5 år og jobbet som servitør i over 2 år. Han jobber nå ved Bjerk Restaurant & Bar.

Les mer

Intervju med vinkelner Birk Torp

Birk kommer opprinnelig fra Tønsberg flyttet til Trondheim når han var 10 og bodd der siden. Jobber som servitør på To rom og kjøkken og har jobbet der siden han startet som lærling for 5 år siden. Jobbet mye med konkurranse og lærlinger på siden av servitørjobben

Les mer

Intervju med vinkelner Christina Andersen

Christina er 32 år og fra Tromsø.

Der Jobber hun på en restaurant og cocktail-bar som heter Bardus der hun også er medeier.

Les mer

Intervju med vinkelner Jan Vibe Gregersen

Jan er 32 år gammel, fra Oslo, og har i mange år jobbet med markedsføringen av ulike dagligvareprodukter hos Mills AS og tidligere hos Mars Nordics (FMCG bransjen). Han har lenge hatt et ønske om å jobbe med vin og startet hos Vingruppen og her i selskapet Arcus Wine Brands i 2019.

Les mer