Over-natten-grøt

Dette er en enkel og grei oppskrift som kan brukes både på tur og i hverdagen.

Ingredienser
5 dllettkokte havregryn
5 dlhelmelk
5 dl yoghurt naturell
2 sshonning
1 ts salt
topping etter eget ønske
Fremgangsmåte

Oppskriften er til 3 personer

Over-natten-grøt

Alle ingredienser blandes sammen i en bolle dagen før grøten skal serveres. Neste morgen, rør godt rundt og legg opp i porsjonskåler. Topp med nøtter, bær, fruktsalat, syltetøy, sjokolade eller andre ting etter ønske.

smothie

En frisk og god smoothie som kan også passe i tur-sekken.

havrekjeks

Hjemmelagede havrekjeks er godt alene eller som en en s'mores med marshmallows!

Reke og blåskjellsaus

Suveren saus som er laget av rekeskall og blåskjellkraft. Rekeskallene som kastes kan brukes til å lage enkelt og utrolig velsmakende sauser eller supper. Denne saus passer perfekt til pasta, fisk som kveite, piggvar eller sjøtunge

Les mer

Intervju med vinkelner Thorstein Solheim Taklo

Torstein er 24 år og kommer kommer fra Måløy. Torstein har bodd i Bergen i 5 år og jobbet som servitør i over 2 år. Han jobber nå ved Bjerk Restaurant & Bar.

Les mer

Intervju med vinkelner Birk Torp

Birk kommer opprinnelig fra Tønsberg flyttet til Trondheim når han var 10 og bodd der siden. Jobber som servitør på To rom og kjøkken og har jobbet der siden han startet som lærling for 5 år siden. Jobbet mye med konkurranse og lærlinger på siden av servitørjobben

Les mer

Intervju med vinkelner Christina Andersen

Christina er 32 år og fra Tromsø.

Der Jobber hun på en restaurant og cocktail-bar som heter Bardus der hun også er medeier.

Les mer

Intervju med vinkelner Jan Vibe Gregersen

Jan er 32 år gammel, fra Oslo, og har i mange år jobbet med markedsføringen av ulike dagligvareprodukter hos Mills AS og tidligere hos Mars Nordics (FMCG bransjen). Han har lenge hatt et ønske om å jobbe med vin og startet hos Vingruppen og her i selskapet Arcus Wine Brands i 2019.

Les mer