Studieplan WSET level 2

Denne studieplanen gjelder for kveldskurs. Ved intensivkurs undervises alle temaene over tre dager.

Dag 1:

Session 1: Course induction, tasting technique, pairing wine and food
Session 2: Factors influencing the production of red wines, Pinot Noir, Zinfandel/Primitivo

Dag 2:

Session 2: Factors influencing the production of red wines, Pinot Noir, Zinfandel/Primitivo
Session 3: Factors influencing the production of white, sweet and rosé wines, Riesling, Chenin Blanc, Sémillon/Semillon, Furmint

Dag 3:

Session 3: Factors influencing the production of white, sweet and rosé wines, Riesling, Chenin Blanc, Sémillon/Semillon, Furmint
Session 4: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Grigio/Pinot Gris, Gewurztraminer, Viognier, Albariño

Dag 4:

Session 5: Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah/Shiraz
Session 6: Gamay, Grenache/Garnacha, Tempranillo, Carmenère, Malbec, Pinotage

Dag 5:

Session 7: Cortese, Garganega, Verdicchio, Fiano, Nebbiolo, Barbera, Corvina, Sangiovese, Montepulciano
Session 8: Sparkling wines, fortified wines

Dag 6:

Eksamen: 1 time skriftlig multiple choice eksamen på engelsk.

Ved helgekurs og intensivkurs med studiedager over 8 timer vil flere av temaene dekkes over en dag. Se egen tilsendt informasjon.

Med forbehold om endringer.

Studiepakken består av

Lærebok: Wines: looking behind the label

Arbeidsbok: Workbook in Wines

Systematisk smaksfremgangsmåte: WSET Systematic Approach to Tasting Wine / SAT Card

Påmelding her