
Smak vin med oss
Våre vinkelnere deler gjerne sin kunnskap med deg. Vil du ha mat til vinen, inviterer vi kokkene med på laget.
- Bedriftsarrangement
- Fest og feiring
- Teambuilding
- Samle venner eller familie
- De som ønsker en unik vinopplevelse
Musserende vin. Learning by tasting!
Vi starter med en kort teoretisk gjennomgang av musserende vinproduksjon før vi skjenker vin i glassene og smaker på tre forskjellige musserende viner. Vi finner også frem sabelen og viser dere hvordan man åpner en flaske med brask og bram!
Varighet: ca 60 minutter. (kan kun kombineres med andre alternativer)
E-post: booking@kulinariskakademi.no

Passer perfekt for dere som er vininteresserte og ønsker mer kunnskap uten at det kreves spesielle forkunnskaper.
Vi skreddersyr en smaking etter deres behov og ønsker. Vi går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.
E-post: booking@kulinariskakademi.no
Perfekt for dere som vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor uten selv å delta på kjøkkenet.
Vi inviterer til en kveld fylt med fantastisk mat og vin hvor fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin. La kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.
Varighet: 2,5-3,5 timer
E-post: booking@kulinariskakademi.no

Ønsker du en mer personlig vinsmaking? Da kan vi tilby et kurs i din egen stue.
Vi skreddersyr en smaking etter deres behov og ønsker. Vi går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene. Våre vinsmakinger tilbys den vininteresserte og det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å delta.
E-post: booking@kulinariskakademi.no
Passer perfekt for dere som vil lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen.
Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige? Vi smaker et utvalg klassiske, kontinentale oster, faste og bløte, hvite og blå. Vinene som blir servert er tilpasset ostene, og vi går igjennom en rekke ulike stiler fra tørre hvite, røde og søte. Dette kurset kan holdes ved en av våre avdelinger eller hjemme hos deg.


Velg mellom vinkurs fra vår kursoversikt. Lær deg hvordan smake på vin, bli kjent med viner fra Italia, Toscana, eller Bordeaux.

Passer perfekt for dere som er vininteresserte og ønsker mer kunnskap uten at det kreves spesielle forkunnskaper. Kurset gjennomføres hjemmefra.
I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner.
Heidi Iren Hansen MW har bakgrunn som kokk og har jobbet som sommelier på kjente restauranter i Norge. Hun jobber nå på heltid med vinkurs og vinutdanning og deler gledelig av sin kunnskap.
