Smak vin med oss

Våre vinkelnere deler gjerne sin kunnskap med deg. Vil du ha mat til vinen, inviterer vi kokkene med på laget.

Våre kurs passer til
  • Bedriftsarrangement
  • Fest og feiring
  • Teambuilding
  • Samle venner eller familie
  • De som ønsker en unik vinopplevelse
Start gjerne kvelden med litt bobler

Musserende vin. Learning by tasting!

Vi starter med en kort teoretisk gjennomgang av musserende vinproduksjon før vi skjenker vin i glassene og smaker på tre forskjellige musserende viner. Vi finner også frem sabelen og viser dere hvordan man åpner en flaske med brask og bram!

Varighet: ca 45 minutter. (kan kun kombineres med andre alternativer)

Ta kontakt for booking og mer info

Vinsmaking

Passer perfekt for dere som er vininteresserte og ønsker mer kunnskap uten at det kreves spesielle forkunnskaper.

Vår vinansvarlig Heidi skreddersyr en smaking etter deres behov og ønsker. Vi går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Ta kontakt for booking og mer info

Mat og vin i kombinasjon

Perfekt for dere som vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor uten selv å delta på kjøkkenet.

Vi inviterer til en kveld fylt med fantastisk mat og vin hvor fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin. La kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.

Varighet: 3 timer

Ta kontakt for booking og mer info

Vinkurs rett hjem

Ønsker du en mer personlig vinsmaking? Da kan vi tilby et kurs i din egen stue.

Vår vinansvarlig Heidi skreddersyr en smaking etter deres behov og ønsker. Vi går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene. Våre vinsmakinger tilbys den vininteresserte og det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å delta.

Ta kontakt for booking og mer info

Ost og vin

Passer perfekt for dere som vil lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen.

Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige? Vi smaker et utvalg klassiske, kontinentale oster, faste og bløte, hvite og blå. Vinene som blir servert er tilpasset ostene, og vi går igjennom en rekke ulike stiler fra tørre hvite, røde og søte. Dette kurset kan holdes ved en av våre avdelinger eller hjemme hos deg.

Ta kontakt for booking og mer info

Digitalt vinkurs

Passer perfekt for dere som er vininteresserte og ønsker mer kunnskap uten at det kreves spesielle forkunnskaper. Kurset gjennomføres hjemmefra.

I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner.

Vi gjennomgår vinenes sensoriske egenskaper og fokuserer på å forstå hvorfor vinene smaker som de gjør. Vi går gjennom hvordan vinenes egenskaper kan fortelle oss mye om hvordan de er laget og hvilket kvalitetsnivå de har, hvordan man kan se om en vin er en lagringsvin og hvilke egenskaper som påvirker valget av vin til mat. Som kursdeltager får du også gode mattips til de ulike vinene, og får tilsendt oppskrifter som er utviklet og kvalitetssikret av våre kokker. Kurset er live og vi oppfordrer dere til å stille spørsmål for ekstra kunnskap og inspirasjon!

Ta kontakt for booking og mer info

Møt vår vinansvarlig

Heidi Iren Hansen har bakgrunn som kokk og har jobbet som sommelier på kjente restauranter i Norge. Hun jobber nå på heltid med vinkurs og vinutdanning samt at hun studerer til Master of Wine på siden. Heidi er som et levende leksikon når det kommer til vin og hun deler gladelig av sin kunnskap.