Servitør til mat- og vin kompetansehus

Få en variert arbeidshverdag, hvor vi gir nytt liv til service. Vi søker deg som har lidenskap for yrket og drivkraft! Interessert i et sceneskifte?

Søk her

Som ansatt på KA kan du jobbe i et faglig sterkt miljø, med de fremste kokkene og vinkelnerne i Norge. Vi skal tilby et nærvær til gjestene, og gi en opplevelse som minnes med de kulinariske opplevelsene i sentrum. Våre servitører er løsningsorienterte, og opptatt av å skape resultater sammen med resten av teamet. Vi søker en 60% servitør til å jobbe hos på våre to lokaler på Sagene og Mathallen. Hørtes dette interessant ut? Send oss din CV og søknad!

 

Aktuell kandidat

Vi tror du er/har:

  • Lærevillig.
  • Erfaring fra serviceindustrien, og trygg rundt gjester og kollegaer.
  • Lidenskapelig opptatt av gode mat-og vinopplevelser.

 

Vi ønsker at du skal:

  • Ønske gjester velkommen, og skape gode kulinariske opplevelser.
  • Rigge opp lokaler, pusse glass og bestikk, dekke bord.
  • Selge salgsvarer, og drikke.
  • Kasse- og oppgjørshåndtering.
  • Jobbe proaktivt, og strukturert for å sikre best mulig arbeidsflyt.
  • Spille på lag, selv under høyt arbeidstempo.

 

Vi tilbyr:

  • Faglig miljø i verdensklasse
  • Mulighet for å personlig, faglig utvikling. Herunder opplæring, løpende kurs om mat og vin, vinstudier, invitasjoner til smakinger og bransje events.
  • Medbestemmelse og ansvar.
  • Variert og utfordrende arbeid, ulikt lignende restauranter.
  • Lønn og tiltredelse etter avtale.

 

Vi vil høre fra deg!

Vil du søke eller har du noen spørsmål til stillingen, send en mail til Sofie Skoog, daglig leder på:

ses@kulinariskakademi.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat- og drikke. Vi er en gjeng kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk. Matentusiaster som vi er, ønsker vi å inspirere og videreføre kunnskapen vi har til både bedrifter, bransje og til privatpersoner.