Natalia har sin bakgrunn som kokk, og har internasjonal arbeidserfaring med tilknytning fra Italia, Frankrike men også fra statene. Hun har gjennom sin utdannelse opparbeidet seg bred erfaring og innsikt i mat og drikke i kombinasjon. Natalia sin vinbakgrunn startet med WSET – Award in Wines, i Chicago. Hun bestod WSET level 1, 2 og 3 med utmerkelse.
Etter å ha flyttet til Norge, begynte Natalia på det anerkjente WSET Level 4 – Diploma-programmet ved Kulinarisk Akademi som hun fullført våren 2025 og har nå rettet blikket sitt mot det prestisjetunge Master of Wine-programmet i 2025.
I løpet av sin tid ved Kulinarisk Akademi har Natalia vært aktiv som rådgiver og har utviklet flere nye vinkurs. Hun har også undervist på WSET Level 1, 2 og 3. Natalia er opptatt av å skape et inkluderende og støttende læringsmiljø der studentene føler seg trygge med å dele tanker og spørsmål.
Gjennom sin lidenskap for vin håper Natalia å inspirere andre til å oppdage og verdsette den rike og mangfoldige verdenen av vin! Natalias forelesning vil foregå på engelsk.