Jostein Medhus
Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier

Jostein er et faglig orakel, systematiker uten like og er veldig opptatt av kostreist mat. Er det noe man lurer på så er Jostein mannen å spørre. Han har bred erfaring og har blant annet jobbet på Oro, Park Hyatt Zurich og Straen Fiskerestaurant, samt at han har vært manager for Det norske kokkelandslaget. Jostein er veldig klar på hva som er best for KA i tiden som kommer.

Mer om KA
  • KA er i vekst, bli med på reisen!
  • Vi søker Konsulent og Sous Chefs til kompetansehus innen mat- og vin.
  • jp@kulinariskakademi.no
Mer om Espen
Mer om Jostein
Mer om Jenny
Mer om Heidi
Mer om Hanna
Mer om Natalia
Mer om Adriana
Mer om MayHelèn
Mer om Kjell
Mer om Jon
Mer om Mikkel
Mer om Kristian
Mer om Anette
Mer om Robin
Mer om Ole-Kristian
Mer om Tord
Mer om Alexandra
Mer om Herman
Mer om Matilde
Mer om Marianne
Mer om Sverre
Mer om Kissima
  • Kissima Saho
  • Oppvaskhjelp av. sagene
Mer om Pedro
  • Pedro
  • Oppvaskhjelp av. mathallen