Jostein Medhus
Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
23 23 15 80

Jostein er et faglig orakel, systematiker uten like og er veldig opptatt av kostreist mat. Er det noe man lurer på så er Jostein mannen å spørre. Han har bred erfaring og har blant annet jobbet på Oro, Park Hyatt Zurich og Straen Fiskerestaurant, samt at han har vært manager for Det norske kokkelandslaget. Jostein er veldig klar på hva som er best for KA i tiden som kommer.

Mer om Nye
  • Nye kokker til KA team
  • Kokk
  • 23 23 15 80
Mer om Espen
Mer om Jostein
Mer om Céline
Mer om Heidi
Mer om MayHelèn
Mer om Sandra
Mer om Kristian
Mer om Morten
Mer om Kjell
Mer om Anette
Mer om Morten
Mer om Jan
Mer om Jonas
Mer om Andreas
Mer om Kenneth
Mer om Karoline
Mer om John-Martin
Mer om Kevin
Mer om Michael
Mer om Ole-Kristian
Mer om Mathias
Mer om Shintaro
Mer om Secco
  • Secco
  • Oppvaskhelp avdeling Sagene
  • 23 23 15 80
Mer om Shilpi
  • Shilpi
  • Oppvaskhelp avdeling Mathallen
  • 23 23 15 80
Mer om Tine