Jostein Medhus

Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
Jostein er et faglig orakel, systematiker uten like og er veldig opptatt av kostreist mat. Er det noe man lurer på så er Jostein mannen å spørre. Han har bred erfaring og har blant annet jobbet på Oro, Park Hyatt Zurich og Straen Fiskerestaurant, samt at han har vært manager for Det norske kokkelandslaget. Jostein er veldig klar på hva som er best for KA i tiden som kommer.

- Espen Vesterdal Larsen
- Daglig leder og medeier
- evl@kulinariskakademi.no

- Jostein Medhus
- Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
- jm@kulinariskakademi.no

- Heidi Iren Hansen MW
- Vinansvarlig/Master Of Wine
- hih@kulinariskakademi.no

- Céline Vannson
- Booking og salgsansvarlig
- cv@kulinariskakademi.no

- Kjell Patrick Ørmen Johnsen
- Matfaglig leder
- kj@kulinariskakademi.no

- Kristin Hill
- Booking- og eventkoordinator
- kh@kulinariskakademi.no

- Kristian Rønnestad
- Matfaglig rådgiver
- kr@kulinariskakademi.no

- Jon Erlend Matre
- Kjøkkensjef avd. Mathallen
- jem@kulinariskakademi.no

- Anette Berger
- Kjøkkensjef avd sagene
- ab@kulinariskakademi.no

- John-Martin Johnsen
- Soussjef avd. Mathallen (i permisjon)
- jj@kulinariskakademi.no

- Kristoffer Bakken Apneseth
- Soussjef
- Kba@kulinariskakademi.no

- Shintaro Lebuca
- Kokk
- sl@kulinariskakademi.no

- Chris Midtun
- Vinkelner
- cm@kulinariskakademi.no

- Ole-Kristian Hyttebakk
- Restaurantsjef Sagene og Mathallen
- okh@kulinariskakademi.no

- Dorota Pytel
- Servitør
- dtp@kulinariskakademi.no

- Alexandra Thomsen Bjercke
- Servitør
- atb@kulinariskakademi.no

- Rikke Vornes
- Kokkelærling
- rv@kulinariskakademi.no

- Herman Torp
- Kokkelærling
- ht@kulinariskakademi.no

- Marianne Hansen
- Kokkelærling
- mah@kulinariskakademi.no

- Julie B. Kollandsrud
- Markedsføring og SOME ansvarlig
- julie@foodsteps.no

- Team Foodsteps
- Foodsteps
- post@foodsteps.no