Generelle betingelser på kurs

For våre kurs gjelder følgende bestemmelser: Påmeldingen er bindende og skjer via våre nettsider med bekreftelse per e-post. Vi godtar kun forhåndspåmelding og betaling, ingen reservasjon er mulig på våre deltagende kurs.

Informasjon

 

 

 

 

Angrerett: Kulinarisk Akademi henviser til Forbrukerrådet sin angrerett. Loven kan du kan lese her.

Avmelding: Det er ikke angrefrist på Kulinarisk Akademi sine kursbookinger på nett, jf loven om angrerett, da våre kurs faller under kategorien «ting det er umulig å returnere».

Skulle det oppstå sykdom frafalles kravet om angrefrist dersom sykdommen dokumenteres ved legeerklæring for hver av de avmeldte og kanselleringen skjer minst 5 virkedager før kursstart. Ved kanselleringer foretatt senere enn 5 virkedager før kursstart, blir kursavgiften ikke refundert.

Graviditet regnes ikke som gyldig grunn for kansellering. Avmelding skjer til booking@kulinariskakademi.no.

Ved særskilte omstendigheter kan man bytte kursdato inntil 14 virkedager før kursstart, mot et administrasjonsgebyr på 350 kr. Dersom det ønskes navnebytte på påmeldte kursdeltagere ber vi om beskjed i forkant av kursstart.

Virkedag defineres i dette tilfellet som mandag – fredag.

Personopplysninger: Personopplysninger brukes kun til gjennomføring av kjøp, og blir lagret i Kulinarisk Akademi Mathallen sin database, samt vårt bookingsystem Visbook.

Aldersgrense: Du må være over 18 år for å handle på våre nettsider.

Forbehold: Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte for å kunne avholde et kurs. Vi tar også forbehold om endringer som tid, sted, program, årgangsskifter, pris (dersom systemet har sviktet), o.l. Du vil da bli informert om endringen(e) så raskt som mulig og vil bli gitt anledning til å trekke deg.

 

 

Prisjusteringer kan forekomme og dersom du ønsker å bytte til et kurs hvor kursavgiften er endret siden opprinnelig booking betales mellomlegget på forhånd med Vipps eller med kort ved oppmøte.