KULINARISK TEAMBUILDING

Dette kurset passer veldig godt for grupper som ønsker en hyggelig teambuildingaktivitet! Skal du arrangere et hyggelig arrangement og ønsker en aktivitet som passer for alle å enhver? Da er kulinarisk teambuilding noe for dere!

Send forespørsel
teambuilding kurs, matkurs, kulinarisk teambuilding kokkekamp

Dere vil delta i en spennende og interaktiv teambuilding-opplevelse på vårt profesjonelle kjøkken, ledet av våre erfarne og lidenskapelige kokker.

I dette kurset vil dere utforske en rekke kulinariske teknikker og metoder, og våre kokker deler gjerne sine beste tips og triks med dere. Vi tilpasser opplegget etter størrelsen på gruppen, og detaljene blir avklart ved ankomst. Som de fleste vet, tar det ekstra tid å lage god mat. Derfor kan våre kokker ha gjort noen smarte forberedelser på forhånd.

Etter endt kokkelering, ønsker vi dere velkommen til bordet for å nyte resultatene av deres felles innsats. Å lage mat sammen gir rom for å bli bedre kjent samtidig som dere har det gøy og lærer noe nytt samtidig!

I sosial ånd anrettes rettene på fat, her er det rom for de gode samtalene og hyggelig stemning! Våre flinke servitører vil ta seg av dere,  og vil servere underveis for å se til at dere har en superbra kveld!

Dette kurset vil hjelpe deg å heve selskapsmenyen til neste nivå. Vi garanterer masse ny inspirasjon og ny kunnskap!

Passer til

  • Kundearrangement
  • Firmaarrangement
  • Jubileum og markeringer
  • Vennegjengen
  • Julebord/sommerfest
  • Kick-off

Vi garanterer masse ny inspirasjon og ny kunnskap!

Kontakt Oss

Send forespørsel

Eks. Kokkekamp