I dette kurset brukes forskjellige koketeknikker og fremgangsmåter, og kokkene deler gledelig av sine tips og triks. Her vil dere være med å tilberede alle fire serveringene i forskjellige grupper med veiledning fra våre kyndige kokker.
Etter endt kokkelering ønsker vi dere velkommen til bords der dere får nyte alle gruppenes matlaging! Vi starter da med gruppe 1 som har laget første servering. Retten anrettes med hjelp av våre kokker og serveres til hele selskapet. Deretter anretter gruppe 2,3 & 4, til hele måltidet er servert og spist. I sosial ånd anrettes rettene på fat, her er det rom for de gode samtalene og hyggelig stemning!
Våre flinke servitører servere underveis for å se til at dere har en superbra kveld!
Dette kurset vil hjelpe deg å heve selskapsmenyen til neste nivå.
Antall grupper kommer an på antall gjester.
«Som de fleste vet, tar det ekstra tid å lage god mat. Derfor kan våre kokker ha gjort noen smarte forberedelser på forhånd»