Masterclass med Master of Wine Tone Veseth Furuholmen.
Hva betyr egentlig «brett», hvordan merker man at en vin er oksidert, og hva er musearoma?
Bli med på en reise i vinfeilenes verden! Denne masterclassen er for deg som elsker vin – enten du er entusiast med nese for detaljer eller jobber profesjonelt med servering og formidling. Tone går i dybden på de vanligste vinfeilene og deltagerne får mulighet til å lukte og smake følgende feil i vin:
Dette er en unik anledning til å utforske og bli tryggere på hvordan vinfeil arter seg i smak og aroma. Perfekt for sommelierer, servitører, vinimportører, studenter – og alle andre som er nysgjerrige på vinens komplekse verden.
Begrenset antall plasser- meld deg på nå for å sikre din plass!
Om Tone Veseth Furuholmen:
Tone ble Norges 7. Master of Wine i 2024 og jobber som Senior Produktsjef i Vinmonopolet med ansvar for Hellas, Italia, Spania, Portugal og Libanon. Hun underviser sommelierer og WSET Diploma studenter ved Kulinarisk Akademi og er dommer i internasjonale vinkonkurranser.