- Minimum antall: 8 personer og oppover
- To avdelinger: Sagene & Mathallen
- Varighet fra 3 -5 timer
- Menyen varierer etter sesong og våre kokker bruker alltid de beste råvarene
- Kvelden meny består av fem retter og tygg ved ankomst
Dette er et populært arrangment som skaper stort engasjement hos våre ansatte. Vi inviterer til en kveld fylt med fantastisk mat og vin.
Vi inviterer til en kveld hvor vi garanterer en smaksfull og lærerik opplevelse, fylt med fantastisk mat og vin.
Dere vil lære om mat-og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin. Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner.
Grunnprinsippene bak mat og vin i kombinasjon forklares, og kokken deler villig av sine kunnskaper om råvarer, smak og teknikk. Menyene varierer, men de vil alltid være basert på sesongens beste råvarer.
Vi garanterer en smakfull og lærerik opplevelse dere sent vil glemme!
Passer perfekt når dine kunder eller kollegaer har en god interesse for mat og vin og ønsker seg en opplevelsesrik middag.