Våre forelesere

Våre forelesere er dyktige fagpersoner som brenner for sitt felt og besitter en unik kompetanse.

På Kulinarisk Akademi har vi en lang historie med å tilby vinstudier, og våre forelesere besitter den høyeste kompetanse innenfor feltet. Deres lidenskap for vinstudier gjenspeiles tydelig i undervisningen, og gjennom deres engasjement med å hjelpe studentene med å oppnå sitt fulle potensial. Gjennom sin ekspertise og dedikasjon utgjør våre forelesere en uvurderlig ressurs for å skape et læringsmiljø av høy kvalitet. Våre forelesere og kursledere holder seg oppdatert på den nyeste kunnskap innen faget og slutter aldri å utvikle sitt eget arbeid. Dette sikrer at våre kursdeltakere alltid får en grundig og oppdatert forståelse av faget gjennom undervisningen.

Om våre forelesere

Du kan forvente

  • Forelesere med bred yrkeserfaring og faglig ekspertise.
  • Undervisning på norsk eller engelsk, Heidi underviser på norsk og Natalia på engelsk.
  • Kursmaterialet vil være på engelsk.
  • Undervisning som er dypt grunnet i teori og praktisk tilnærming
  • Strukturert læreplan og en rød tråd gjennom undervisningen.
  • Fokus på mat og vin i kombinasjon.
  • God kontinuitet i undervisningen og hvordan undervisningsdagene er strukturert.

Vår vinavdeling