Vinutdanning

CAPSTONE California

California Wine Institute har utviklet et utdanningsprogram over fire nivåer, fra begynner til ekspert. Alle nivåene bygger på forrige nivå og er bygget opp etter samme modell.

Capstone California

Capstone 

 

Med fire nivåer av sertifisering og vinsmakingskurs holdt av godkjente forelesere over hele verden er sannsynligvis CAPSTONE det mest omfattende landsspesifikke utdanningsprogrammet i hele vinverden.

Teoretisk undervisning foregår online og undervisningsmaterialet er utviklet av noen av verdens fremste vineksperter. Foreløpig er level 1, 2 og 3 lansert og snart kommer level 4.

Kulinarisk Akademi er Norges utvalgte utdanningsorganisasjon for undervisning av disse kursene og Heidi Iren Hansen  Vestvik Master of Wine er sertifisert ambassadør av California Wine Institute. Vi tilbyr vinsmaking av relevante viner for de ulike nivåene og tilbyr i første omgang smaking for level 1, level 2 og level 3. Smakingene er stedbasert og gjennomføres i Kulinarisk Akademis lokaler.

Det vil etter hvert gjennomføres smakinger i andre større norske byer.

Kursmaterialet

Det teoretiske innholdet gås gjennom digitalt av hver enkelt student.

Det digitale materialet er utviklet av og oppdateres av California Wines Institute.

Ved påmelding til smakingen for level 1-3 får man tilgang til det teoretiske innholdet og sertifiseringen digitalt.

Book Smaking

Nyhetsbrev for vinentusiaster

Meld deg på