Kjøttkurs

Gi_mars08 038

Kjøttkurs , tirsdag 18. april
Bli en mester i å tilberede kjøtt på Kulinarisk Akademi


Klikk her for påmelding

Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang. 

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon på sesongens beste kjøtt.

Vi ser på de forskjellige delene du finner avkjøtt og bruken av disse, riktig oppbevaring, tining, mørning, steking,langtidskoking og riktig kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene.

Det serveres et lett måltid ved ankomst og rikelig med smaksprøver som dere er med på å lage underveis i kurset.

Kursavgiften dekker følgende:
      • Råvarene under kurset
      • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
      • Oppskriftshefte
      • Forkle til å ta med hjem
      • Utstyr under kurset
      • Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Hovedavdelingen
Pris per person: 1900,- ink. mva
Antall: min 12 deltagere
Varighet: ca 4 timer

Slik finner du frem til hovedavdelingen

Slik gjennomføres kurset:
  • Demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Deltagerne deles i grupper 
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdig stillingen av rettene/smaksprøvene

Etter kurset har du lært:

  • De forskjellige stykkningsdelene og kjærne temperaturer
  • Kokkenes egnene triks
  • Forskjellige tilberednings metoder 
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil være mulighet for å kjøpe drikek før og under kurset.

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:

Telefon: 23 23 15 80

Mail: ck@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført