Mat og drikke

Biff og bayer

Våre kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Book tidspunkt

Informasjon

  • Oppstart kl 17:00 (på hverdager)
  • Oppstart kl 13:00 (i helgen)
  • Varighet: ca. 3 timer
  • Pris: 1750,-per person.
  • Kurset avholdes på Mathallen

Bli med på et kurs hvor du lærer kunsten å tilberede den perfekte biffen, samtidig som du nyter en forfriskende øl. Våre kokker viser deg hvordan du enkelt kan lage biff av høy kvalitet, og gir deg innsikt i ulike stykningsdeler og tilberedningsteknikker.

I løpet av kurset får du grundig informasjon om fire forskjellige stykningsdeler som du finner i butikken: Côte de Bœuf, ytrefilet, mørbrad og høyrygg. Kokkene forklarer forskjellene på disse delene, samt de beste metodene for å tilberede dem til perfeksjon.

Etter demonstrasjonen får du selv steke kjøttet og lage ulike sauser som komplementerer biffen. Det blir smaksprøver underveis, servert med passende garnityr som våre kokker har forberedt. Inkludert i prisen er 4 glass øl.

*På dette kurset har vi ikke mulighet for å tilpasse kombinasjonen drikke til mat ved glutenallergi.

 

Book tidspunkt