Anette Berger

Matfaglig rådgiver
Anette har lang erfaring fra flere kjente restauranter som Fauna, Restaurant Oscarsgate med en Michelin stjerne, Grefsenkollen og Oro. Anette er faglig sterk og noe av det hun er mest opptatt av er lokale råvarer. Ute på sitt lille småbruk får hun virkelig utnyttet dette ved å blant annet ha egne høner og dyrke egne grønnsaker.

- KA er i vekst, bli med på reisen!
- Vi søker Konsulent og Sous Chefs til kompetansehus innen mat- og vin.
- jp@kulinariskakademi.no

- Espen Vesterdal Larsen
- Medeier
- evl@kulinariskakademi.no

- Jostein Medhus
- Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
- jm@kulinariskakademi.no

- Jenny Pettersson
- Daglig leder
- jp@kulinariskakademi.no

- Heidi Iren Hansen MW
- Vinansvarlig/Master Of Wine
- hih@kulinariskakademi.no

- Hanna Johansson
- Vinkoordinator
- hj@kulinariskakademi.no

- Natalia Stratan
- Vinkelner
- ns@kulinariskakademi.no

- Adriana Swan
- Booking- og eventkoordinator
- booking@kulinariskakademi.no

- MayHelèn Midtrud
- Markedsansvarlig
- may@foodsteps.no

- Kjell Patrick Ørmen Johnsen
- Matfaglig leder
- kj@kulinariskakademi.no

- Jon Erlend Matre
- Kjøkkensjef avd. Mathallen
- jem@kulinariskakademi.no

- Mikkel Husom
- Kjøkkensjef avd. sagene
- mik@kulinariskakademi.no

- Kristian Rønnestad
- Matfaglig rådgiver
- kr@kulinariskakademi.no

- Anette Berger
- Matfaglig rådgiver
- ab@kulinariskakademi.no

- Robin Bull Kulseth
- Kokk
- rb@kulinariskakademi.no

- Ole-Kristian Hyttebakk
- Restaurantsjef avd. Sagene
- okh@kulinariskakademi.no

- Tord Roald
- Restaurantsjef avd. Mathallen
- tr@kulinariskakademi.no

- Dorota Pytel
- Servitør
- dtp@kulinariskakademi.no

- Alexandra Thomsen Bjercke
- Servitør
- atb@kulinariskakademi.no

- Herman Torp
- Kokkelærling
- ht@kulinariskakademi.no

- Matilde Hagen-Nielsen
- kokkelærling
- mhn@kulinariskakademi.no

- Marianne Hansen
- Kokkelærling
- mah@kulinariskakademi.no

- Sverre Mollerup Ørslien
- Kokkelærling
- so@kulinariskakademi.no