Anette Berger
Matfaglig rådgiver

Anette har lang erfaring fra flere kjente restauranter som Fauna, Restaurant Oscarsgate med en Michelin stjerne, Grefsenkollen og Oro. Anette er faglig sterk og noe av det hun er mest opptatt av er lokale råvarer. Ute på sitt lille småbruk får hun virkelig utnyttet dette ved å blant annet ha egne høner og dyrke egne grønnsaker.

Mer om KA
  • KA er i vekst, bli med på reisen!
  • Vi søker Konsulent og Sous Chefs til kompetansehus innen mat- og vin.
  • jp@kulinariskakademi.no
Mer om Espen
Mer om Jostein
Mer om Jenny
Mer om Heidi
Mer om Hanna
Mer om Natalia
Mer om Adriana
Mer om MayHelèn
Mer om Kjell
Mer om Jon
Mer om Mikkel
Mer om Kristian
Mer om Anette
Mer om Robin
Mer om Ole-Kristian
Mer om Tord
Mer om Alexandra
Mer om Herman
Mer om Matilde
Mer om Marianne
Mer om Sverre
Mer om Kissima
  • Kissima Saho
  • Oppvaskhjelp av. sagene
Mer om Pedro
  • Pedro
  • Oppvaskhjelp av. mathallen