- Deltagende kokkekurs
- Du som deltager på alle rettene
- Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
- Du/dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av rettene fra a til å
- Varighet på kjøkkenseanse ca. 3,5-4 timer
Bli med på et kokkekurs som tar for seg det asiatiske kjøkken. Våre kokker lærer deg hvordan lykkes i eget kjøkken.
Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av jianbing med and, asiatisk spareribs, tod mun plah (thai fiskekake) og kylling satay. Denne menyen er inspirert av asiatiske smaker som får følge av ulike sauser og dipper.
Deltakerne får lage alle rettene og smaker underveis i kurset. Menyen kan variere noe. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.