- Våre kokker vise og demonstrerer teknikker
- Dere er med på tilberedelsen og ferdigstilling av retter.
- Deltagende kokkekurs og ølsmaking
- Varighet på kjøkkenseanse 3,5-4 timer
Våre kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.
Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.
Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, Côte de Bœuf, ytrefilet, mørbrad og høyrygg.
Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
På dette kurset har vi ikke mulighet for å tilpasse kombinasjonen drikke til mat ved glutenallergi.
Etter kurset har du lært: