Matkurs

Franske Smaker

Bli med på et matkurs som tar for seg det franske kjøkken.

Book tidspunkt

Informasjon

  • Oppstart kl 17:00
  • Varighet: ca. 3,5-4 timer
  • Pris: 1.750,-per person
  • Kurset avholdes på Sagene og Mathallen

Kvelden starter med en herlig gjennomgang av den franske matfilosofien og kveldens meny! Vi skal lage mat fra flere områder som viser ulike aspekter av den franske matkulturen.  

På dette kurset jobber vi med signaturretter fra forskjellige distrikter og teknikker fra det franske kjøkken som: confit, brunoise, sauce gastrique, samt damping, pannesteking og karamellisering for å nevne noe.

Underveis i kurset får dere anbefaling om hvordan smakene og innholdet i de ulike rettene kan varieres, og dere vil få en innføring i sentrale ingredienser i fransk mat gjennom kveldens fem retter. Menyen varierer med sesongen,og kokkens inspirasjon, men den vil alltid dekke smaker fra ulike deler av Frankrike, fra nord til sør. 

Book tidspunkt