- Deltagende kokkekurs
- Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
- Du er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av rettene fra a til å
- Varighet på kjøkkenseanse 3,5-4 timer
Kvelden starter med en gjennomgang av den franske matfilosofien og kveldens meny.
Dere vil lære å lage en deilig rett fra Roussillon med hjerteskjell og persillade og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan lage det selv hjemme. Dere vil også lage en smakfull, slettvar á la meunière, et perfekt stekt andebryst med aigre doux og avslutte kurset med å spise en hjemmelaget Madeleine med salt karamell saus. Underveis i kurset får dere tips om hvordan smakene og innholdet i de ulike rettene kan varieres og dere vil få en innføring i sentrale ingredienser i fransk mat gjennom kveldens fem retter.
Menyen varierer med sesongen og kokkens inspirasjon, men den vil alltid dekke smaker fra ulike deler av Frankrike, fra nord til sør.
Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget. Det franske kjøkken baserer seg på en del rike og kraftige råvarer og man blir god og mett i løpet av kurset.