Matkurs

Gatemat / Street Food 2.0

Enten du har vært på vårt streetfoodkurs tidligere eller nettopp har fått øynene opp for denne mattrenden vil du kunne lære nye, spennende retter og oppleve mange gode smaker!

Book tidspunkt

informasjon

  • Oppstart kl 17:00 på hverdager
  • Oppstart kl 13:00 på lørdager
  • Varighet: 3,5 til 4 timer
  • Pris: 1750,- per personer
  • Kurset avholdes på Mathallen

Vårt populære kurs «Streetfood» har vært en kjempesuksess helt siden starten og for å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har vi nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter. Enten du har vært på vårt streetfoodkurs tidligere eller nettopp har fått øynene opp for denne mattrenden vil du kunne lære nye, spennende retter og oppleve mange gode smaker!

Ved ankomst serveres Takoyaki (Japan) og dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er Kylling Jerk (Jamaica), Panang curry (Thailand), Bun thit noung/nuddelsalat med braisert svinenakke (Vietnam) og Hotteok/stekt nøttekake (Sør-Korea).

Man vil få grundig gjennomgang og demonstrasjon av koketeknikker og suksessfaktorer for å lykkes med rettene. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Book tidspunkt

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.