Matkurs

Italienske smaker

Kvelden starter med en gjennomgang av den italienske matfilosofien og kveldens meny. På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i italiensk mat som caponata, cavatelli og biscotti.

Book nå

Informasjon

  • Oppstart kl 17:00
  • Varighet: ca. 3,5-4 timer
  • Pris: 1.750,-per person
  • Kurset avholdes på Sagene

Vi lager cavatelli fra bunnen av og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan gjøre det selv hjemme. Du lærer å lage en perfekt cavatelli, caponata, kalv piccata og egen biscotti. Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet og det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.

Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget. Det italienske kjøkken baserer seg på en del rike og kraftige råvarer og man blir god og mett i løpet av kurset.

 

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.

Book tidspunkt