Matkurs

Italienske smaker

Kvelden starter med en gjennomgang av den italienske matfilosofien og kveldens meny. På dette kurset jobber vi med retter og smaksbilder fra flere distrikter i Italia. Vi har fokus på teknikkene som er karakteriserende for italiensk matlaging, som det å bygge en god saus, håndverk og balanse mellom smaker.

Book nå
Italienske retter, biscotti kjeks på fat

Informasjon

  • Oppstart kl 17:00
  • Varighet: ca. 3,5-4 timer
  • Pris: 1.750,-per person
  • Kurset avholdes på Sagene

Vi lager cavatelli fra bunnen av og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan gjøre det selv hjemme. Du lærer å lage en perfekt caponata, cavatelli med salciccia, fyllte culurgiones, saltimbocca og nystekte biscotti. Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet på tallerken. Det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.

Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget. Det italienske kjøkken baserer seg på en del rike og kraftige råvarer og man blir god og mett i løpet av kurset.

Vi vil også ha drikkeanbefalinger skreddersydd for hver rett tilgjengelig under kurset så man får smakt mat og vinkombinasjonene hvis det er ønskelig.  I oppskriftsheftet gir vi deg også drikkeanbefalingene, som enkelt kan bestilles på Vinmonopolet, når du gjenskaper disse rettene hjemme.

 

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort!

Book tidspunkt

Italienske retter