Vinkurs

Italienske viner

I løpet av ca 2,5-3 timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake fem viner fra ulike vindistrikter.

Book tidspunkt
vinglass og karaffel, italienske viner

Informasjon

  • Oppstart kl 18:00
  • Varighet: ca 2,5-3 timer
  • Pris: 950,- per person
  • Kurset avholdes på begge våre lokaler

Det blir en teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør.

Vi smaker oss gjennom noen av de viktigste druesortene, og ser på klimatiske forhold og historiske grunner til at den italienske vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Vi smaker fem viner fra ulike distrikter denne kvelden.
Vinene kommer fra klassiske områder som Piemonte, Veneto og Toscana, og mer ukjente områder som Campania, Lombardia, Sicilia og/eller Trentino Alto Adige. Vår vinkelner kan justere vinene og hvilke klassiske områder basert på nyheter og tilpasset sesong.

 

 

«Vi har et internasjonalt personell hvor noen vil kommunisere på engelsk»

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.

Book tidspunkt