Matkurs

KJØTTKURS

På dette kurset lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Book tidspunkt

Informasjon

  • Oppstart kl 17:00
  • Varighet: ca. 3,5-4 timer
  • Pris: 2.200,-per person
  • Kurset avholdes på Sagene

Kursholder gir deg en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Vi ser på de forskjellige delene du finner av kjøtt og bruken av disse, riktig oppbevaring, mørning, steking, langtidskoking og riktig kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene.

Kurset starter med en velkomstrett tilberedt av våre kokker, og dere er med på å lage de utvalgte rettene underveis i kurset. På dette kurset lærer dere å tilberede tartar av storfe, braisert kalvebryst, utbeining og tilberedning av kylling, og perfekt tilberedt lammemørbrad.

Booktidspunkt