Mat og drikke

RESTAURANKVELD PÅ KULINARISK AKADEMI

Bli med på en unik opplevelse når KA åpner dørene som restaurant!

Book bord

Informasjon

Når: Lørdag 26. oktober
Fra kl: 17.00
Hvor: KA Sagene

Det er mulighet for bordreservering i restauranten eller drop-in i foajeen. Merk at det kun serveres enklere snacks på drop-in.

 

Velkommen til KA’s Restaurantkveld – hvor kulinariske opplevelser møter avslappet atmosfære! Kulinarisk Akademi inviterer deg til en spesiell aften med pizza og god stemning i våre lokaler på Sagene.  

På denne kvelden åpner Kulinarisk Akademi dørene for første gang som restaurant, og gir deg muligheten til å endelig å smake vår berømte KA pizza som står på menyen sammen med småretter og annen snacks! Våre dyktige kokker vil servere deg velsmakende pizzaer med ulike smaker og spennende topping i kjent KA-stil.  

Vi har dekket opp til flere bord som kan reserveres på forhånd – i tillegg vil det være mulighet til å nyte et glass vin og slappe av i foajeen for de som ønsker drop-in. Her vil det bli servert enklere snacks og småretter. 

Dette er en sjelden anledning til å oppleve KA på en ny måte. Vårt nye restaurantkonsept vil bli arrangert noen få ganger i året, så ikke gå glipp av å være med på åpningsfesten! 

 

Kontakt Oss

Bordbestilling