Mat og drikke

Vin og Vilt sesongens mat og vin

Velkommen til årets mat og vin med vilt i fokus! Vi inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin med olympisk mester i kokkekunst Kjell-Patrick. Dere kan lene dere tilbake å nyte kvelden.

Book tidspunkt

Informasjon

  • Oppmøte fra 16:30
  • Oppstart kl 17:00
  • Varighet: 3,5 til 4 timer
  • Pris: 2200,- per person
  • Oppleves på Sagene

Velkommen til sesongens Mat & Vin med vilt i fokus.

Denne kvelden utforsker vi nøye utvalgte råvarer fra skog og fjell. Fugl, småvilt og storvilt er kjerneelementene i vår sammensatte meny.

Vi inviterer til en kveld hvor vi garanterer en smakfull og lærerik opplevelse, fylt med fantastiske råvarer fra den norske høsten og tilhørende vinkombinasjoner. Dere vil lære om mat-og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor, fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere – det vil bli servert en serie nydelige retter med spennende smakskombinasjoner, perfekt akkompagnert av tilpassede viner. Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære og kjenne på ulike smakskombinasjoner.

Grunnprinsippene bak mat og vin i kombinasjon vil bli forklart av våre kokker, som gjerne deler sin kunnskap om råvarer, smak og teknikk.

Vi garanterer en smakfull og lærerik opplevelse dere sent vil glemme!

Book tidspunkt