Mat og drikke

Chablis og Sjømat sesongens mat og vin

Velkommen til årets eneste Chablis og sjømat i kombinasjon med olympisk mester i kokkekunst Kjell-Patrick! Vi inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin. Dere kan lene dere tilbake å nyte kvelden.

Book tidspunkt

Informasjon

  • Oppstart kl 17:00
  • Varighet: 3,5 til 4 timer
  • Pris: 2200,- per person
  • Oppleves på Sagene

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert fem nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner.

Dere kan bare lene dere tilbake å nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.

Meny

Book tidspunkt