Matkurs

Spanske Smaker

Vi begynner med å se litt på filosofien bak spansk matlaging og kveldens meny! På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i Spansk mat som: Escabeche, grillet lam, bønnestuing og baskisk ostekake, for å neve noe.

Book tidspunkt
spanske smaker
  • Oppstart kl 17:00
  • Varighet: ca. 3,5-4 timer
  • Pris: 1.750,-per person
  • Kurset avholdes på Sagene

Spania er et land med stolte mattradisjoner, dypt forankret i lokale råvarer og teknikker.

Velkommen til kurset «Spanske Smaker,» hvor vi utforsker suksessfaktorene bak spansk matlagning. Vi tar deg med på en reise gjennom utvalgte regioner i Spania, fra Castilla y Leon og Baskerland til Andalucia. Kurset starter med en velkomstrett tilberedt av våre kokker, inspirert fra kjøkkenet i Malaga, etter dette beveger vi oss fra sted til sted, på en kulinarisk reise gjennom landet.  Du vil lære å lage autentiske retter basert på Spanske smaker, og nyter maten underveis i kurset.

Vi vil også ha drikkeanbefalinger skreddersydd for hver rett tilgjengelig under kurset så man får smakt mat og vinkombinasjonene hvis det er ønskelig.  I oppskriftsheftet gir vi deg også drikkeanbefalingene, som enkelt kan bestilles på Vinmonopolet, når du gjenskaper disse rettene hjemme.

Bli med oss på en smaksopplevelse du sent vil glemme, med lidenskap for spansk mat og kultur!

Book tidspunkt

deilige retter med spanske smaker inspirert fra det spanske kjøkken