- Deltagende kokkekurs
- Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
- Alle deltagere får veiledning i hele menyen
- Du er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av rettene fra a til å
- Varighet på kjøkkenseanse 3,5-4 timer
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.
Street Food kurset tar deg igjennom nye spennende retter og oppleve mange gode smaker!
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er Ceviche leche de tigre (Peru), Gyoza og pac choy (Japan), Nashville fried chicken (USA), Adana kebab (Tyrkia) og sist men ikke minst Churros (Spania) til dessert.
Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget. Menyen kan variere noe.
OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.