Mat og drikke

Biff og bayer

Våre kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.

Book tidspunkt

Informasjon

  • Oppstart kl 17:00 (på hverdager)
  • Oppstart kl 13:00 (i helgen)
  • Varighet: ca. 3 timer
  • Pris: 1750,-per person. Inkludert i prisen er 4 glass øl.
  • Kurset avholdes på Mathallen

Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, Côte de Bœuf, ytrefilet, mørbrad og høyrygg.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

*På dette kurset har vi ikke mulighet for å tilpasse kombinasjonen drikke til mat ved glutenallergi.

 

Book tidspunkt