Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, Côte de Bœuf, ytrefilet, mørbrad og høyrygg.
Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Oppstart kl 17:00 på hverdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1750,-per person. Inkludert i prisen er 4 glass øl.
På dette kurset har vi ikke mulighet for å tilpasse kombinasjonen drikke til mat ved glutenallergi.
OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.
For mer info om kurs biff og bayer kveldstid, gå til booking
