En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.
Vi tar for oss 5 ulike sauser, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.
- Sause vierge
- Bechamel/velouté
- Hollandaise på forskjellige måter
- Krydder sjy
- Creme anglaise (vaniljesaus)
Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Alle spiser sausene de selv har laget, servert med passende råvarer tilberedt av oss. Og er det noe saus til overs er dere hjertelig velkommen til å ta det med hjem.
Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1500,- per person
OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.
