Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset. Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden.

Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er:
·Sør-indisk curry med bakt blomkål (velkomst)
·Nan med hummus på gule erter, feta, pistou,
·Bakte rødbeter,sennep og estragon vinaigrette, geitostkrem, hasselnøtter
·Okonomiyaki
·Nøtteis parfait, kirsebær,
Vi tar forbehold om små endringer i menyen.

Maten spises underveis i kurset

Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1.500,-per person

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.

For mer info, gå til booking