Vinutdanning

Wine Scholar Guild

Kulinarisk Akademi er stolt over å kunne tilby Wine Scholar Guild (WSG) – en anerkjent utdanningsinstitusjon som fokuserer på lands-spesifikke sertifiseringsprogrammer innen vin. Som den eneste sertifiserte kursleverandøren i Norden, gir vi deg tilgang til et omfattende og kvalitetsrikt program for å utvide din kunnskap om vin.

Har du spørsmål?

Om Wine Scholar Guild

Wine Scholar Guild (WSG) tilbyr kurs som er skreddersydd for de som har en interesse for vin fra ulike regioner rundt om i verden. Disse kursene går grundig inn i kulturen, historien og geografien til hvert enkelt land, noe som gir deltakerne et helhetlig bilde og en dypere forståelse av vinene som produseres der.

For å delta på WSG-kursene trenger man ingen forkunnskaper om vin. Hvert kurs fokuserer på ett spesifikt land og er strukturert på tre ulike nivåer, fra grunnleggende til masternivå. I første omgang vil vi tilby French Scholar, som tilsvarer nivå 2.

Vær oppmerksom på at WSG-kursene ikke er en erstatning for WSET eller andre eksisterende vinkurs vi tilbyr. De er derimot et komplementært tilbud for de som ønsker å utforske spesifikke vinregioner grundigere.

 

Vin Kontakt Oss

Har du spørsmål?

Kontakt vår Vinkoordinator Hanna Johansson