Wine Scholar Guild

French Wine Scholar

Det franske Wine Scholar-programmet, tilbudt av Wine Scholar Guild, er anerkjent som den mest omfattende sertifiseringen innen franske viner i bransjen. Programmet tar deltakerne med på en dyp reise gjennom Frankrikes vinregioner, historie, kultur og tradisjoner.

Påmelding

Om French Wine Scholar

Det franske Wine Scholar programmet setter bransjestandarden som det mest grundige og omfattende sertifiseringsprogrammet som er viet helt og holdent til vin fra Frankrike.

Skreddersydd for vininteresserte og bransjeprofesjonelle, er FWS tilpasset for å forstå de nyanserte og rike tradisjoner som gjør fransk vin til et globalt referansepunkt.

Du vil i løpet av kurset få være med på guidet smaking av 25+ viner fra de mest relevante vinstilene i Frankrike.

Fra en omfattende studieveiledning til interaktive nettmoduler, ekspertinstruksjon og et engasjerende studentfellesskap, er hvert element nøye kuratert for å fremme en dyp forståelse og verdsettelse av den franske vin-kulturen.

Hvem passer kurset for: 

Kurset er et intensivt kurs der man tar et dypdykk ned i fransk vin, kultur, historie, geologi, klima og andre relevante emner. Kurset er både omfattende og givende, og det er viktig at kursdeltakeren setter av nok tid til egenstudier ved siden av kurset. Wine Scholar Guild anbefaler en total studietid på 100 timer inkludert kursdeltakelsen.

Kurset er ideelt for studenter som har fullført WSET 2, WSET 3, eller vinkelneren som et ideelt supplement. Utmerket for vinstudenter som ønsker et dypdykk i franske viner.

French Wine Scholar vil også være et utmerket valg for de som har en sterk interesse for fransk mat og vin og ønsker å lære mer om denne regionen.

Påmelding

Vin Kontakt Oss

Har du spørsmål?

Kontakt vår Vinkoordinator Hanna Johansson