French scholar

Det franske Wine Scholar-programmet, tilbudt av Wine Scholar Guild, er anerkjent som den mest omfattende sertifiseringen innen franske viner i bransjen. Programmet tar deltakerne med på en dyp reise gjennom Frankrikes vinregioner, historie, kultur og tradisjoner.

Meld din interesse

Om French Scholar

Det franske Wine Scholar programmet setter bransjestandarden som det mest grundige og omfattende sertifiseringsprogrammet som er viet helt og holdent til vin fra Frankrike.

Skreddersydd for vininteresserte og bransjeprofesjonelle, er FWS tilpasset for å forstå de nyanserte  og rike tradisjoner som gjør fransk vin til et globalt referansepunkt.

Du vil i løpet av kurset smake 35 viner fra kjente vinprodusenter i Frankrike.

Fra en omfattende studieveiledning til interaktive nettmoduler, ekspertinstruksjon og et engasjerende studentfellesskap, er hvert element nøye kuratert for å fremme en dyp forståelse og verdsettelse av den franske vin-kulturen.

Hvem passer kurset for: 

Kurset er ideelt for studenter som har fullført WSET 2, WSET 3, eller vinkelneren som et ideelt supplement. Utmerket for vinstudenter som ønsker et dypdykk ned i franske viner.

French Scholar vil også være et utmerket valg for de som har en sterk interesse for fransk mat og vin og ønsker å lære mer om denne regionen.

Påmelding

  • Oppstart

    Uke 34

    19. august

WSG

Påmelding til French Wine Scholar

Fakturainformasjon

Betalingsinformasjon

Betingelser

Påmeldingen er bindende. Evt. avbestilling skal være skriftlig og sendes til: hj@kulinariskakademi.no .

Ved avbestilling kan et administrasjonsgebyr forekomme. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, påløper et avbestillingsgebyr pålydende 50% av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 2 uker før kursstart, belastes hele kursavgiften.

Checkboxes
Vin Kontakt Oss

Har du spørsmål?

Kontakt vår Vinkoordinator Hanna Johansson