wset level 2 kveldskurs

Studiet dekker de viktigste druesortene og deres dyrkningsområder samt vinterminologi, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner. Studentene lærer å smake vin profesjonelt med WSETs systematiske tilnærming til smaking (SAT) og i løpet av undervisningsdagene smaker man ca. 45 viner.

Smakingen er en vesentlig del av kurset og ca. 50% av tiden brukes til praktisk læring. Studiepakken med bøkene er produsert og publisert av WSET og er på engelsk. Undervisningen foregår på norsk i Kulinarisk Akademis lokaler med master of wine Heidi Iren Hansen.

Dette er et intensivt kurs som krever dedikasjon, aktiv deltagelse i undervisning samt ca. 20 timer selvstudie for å bestå eksamen.


Kursdager kveldskurs sommer 2021: Lørdag 5., onsdag 9., mandag 15. og tirsdag 16. juni 2021 . Lørdag 5. fra kl 09:00- 17:00, resterende dager fra kl 17.00 til 21.00.

Eksamen: 21. juni (klokken 17.00-18.00)

Dette kurset er fullbooket. Kontakt Heidi på epost hih@kulinariskakademi.no for å stå på venteliste.

Mer info om WSET level 2

Vi anbefaler også forkurs WSET level 2