wset level 2 kveldskurs

Studiet dekker de viktigste druesortene og deres dyrkningsområder samt vinterminologi, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner. Studentene lærer å smake vin profesjonelt med WSETs systematiske tilnærming til smaking (SAT) og i løpet av undervisningsdagene smaker man ca. 45 viner.

Smakingen er en vesentlig del av kurset og ca. 50% av tiden brukes til praktisk læring. Studiepakken med bøkene er produsert og publisert av WSET og er på engelsk. Undervisningen foregår på norsk i Kulinarisk Akademis lokaler med master of wine Heidi Iren Hansen.

Dette er et intensivt kurs som krever dedikasjon, aktiv deltagelse i undervisning samt ca. 20 timer selvstudie for å bestå eksamen.

Kursdatoer høst 2021: Mandag 13., tirsdag 14., mandag 20. og mandag 27. september og mandag 4. oktober. Alle dager fra kl 17.00 til 21.00. Eksamen: Onsdag 27. oktober (klokken 19.00-20.00)

Kursdager vinter 2022: Mandag 10., tirsdag 11., mandag 17., tirsdag 18. og mandag 31. januar 2022 (alle dager fra klokken 17.00 - 21.00) Eksamen: Mandag 7. februar 2022 (klokken 19.00-20.00)

Mer info om WSET level 2

Vi anbefaler også forkurs WSET level 2