Dette kurset er lagt opp som et intensivkurs, spesielt tilpasset de som reiser langt.
Det er viktig å være klar over at man må forberede seg godt på forhånd til dette kurset, dersom man skal henge med i undervisningen.
Kursdatoer: Alle dager fra kl 09:00- 16:00.
Kursleder: Våre forelesere
Sted: Kulinarisk Akademi Sagene, Maridalsveien 87 ( bygg 7), Oslo
Kursavgift 2024: 13.000,- inkludert 3-dagers kurs, eksamensavgift og lett bespisning
*Med forbehold om prisendringer
Kursmateriell: WSETs egenproduserte studiepakke er obligatorisk kursmateriell.
Kjøp bokpakken i våre lokaler på Sagene for 780 kr, eller i vår nettbutikk for 1030 kr inkl. porto.
Påmeldingsfrist: En uke før kursstart.
Bespisning: Lunsj og kaffe/te under kurset er inkludert i kursavgiften.
Undervisningsform: Forelesning og smaking.
Eksamensform: En times skriftlig multiple choice eksamen på engelsk.
Om du har vært forhindret fra å delta på eksamen tidligere eller trenger et nytt forsøk på eksamen, meld deg opp til denne eksamenen ved å sende en epost til vår koordinator: hj@kulinariskakademi.no senest 30 virkedager før eksamensdato. Påmeldingen er bindende og eksamensavgift betales via vipps, delbetaling, bankkort eller faktura til bedrift ved påmelding.
Sensur: Eksamensresultater foreligger etter ca 30 arbeidsdager.