WSET LEVEL 3

Studiet dekker viktige dyrkningsområder i viktige vinproduserende land og går i dybden på deres druesorter, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner.

Studentene lærer å blindsmake vin profesjonelt med WSETs systematiske tilnærming til smaking (SAT) og i løpet av undervisningsdagene smaker man ca. 80 viner hvor mange av disse smakes «blindt» for at studentene skal utvikle gode ferdigheter i blindsmaking. Smakingen er en vesentlig del av kurset og ca. 50% av tiden brukes til praktisk læring.

Studiepakken med bøkene er produsert og publisert av WSET og er på engelsk. Undervisningen foregår på norsk i våre lokaler med master of wine Heidi Iren Hansen.

Undervisningsdager og tider:

Onsdag 24. mars kl. 17:00-21:00

Torsdag 25. mars kl. 17:00-21:00

Tirsdag 6. april kl. 17:00- 21:00

Onsdag 7. april kl. 17:00-21:00

Mandag 19. april kl. 17:00-21:00

Tirsdag 20. april kl. 17:00-21:00

Mandag 26. april kl. 17:00-21:00

Tirsdag 27. april kl. 17:00-21:00

Eksamen: 10. mai, kl 17:00 til 17:30 smaking og fra kl. 17.45 til 19.45 teori.

For mer info og påmelding se her