WSET LEVEL 3

Studiet dekker viktige dyrkningsområder i viktige vinproduserende land og går i dybden på deres druesorter, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner.

Studentene lærer å blindsmake vin profesjonelt med WSETs systematiske tilnærming til smaking (SAT) og i løpet av undervisningsdagene smaker man ca. 80 viner hvor mange av disse smakes «blindt» for at studentene skal utvikle gode ferdigheter i blindsmaking. Smakingen er en vesentlig del av kurset og ca. 50% av tiden brukes til praktisk læring.

Studiepakken med bøkene er produsert og publisert av WSET og er på engelsk. Undervisningen foregår på norsk i våre lokaler med master of wine Heidi Iren Hansen.

Undervisningsdager og tider: 14., 15., 21., 22. og 28. februar, 1., 8., og 9. mars. Undervisning fra kl 17.00 - 21.00 hver gang.

Eksamen : 28. mars. Blindsmaking kl 17:00 til 17:30 og teori fra kl 17.45 til 19.45.

For mer info og påmelding se her