WSET Level 3

Level 3 Award in Wines er en videregående innføring i vin fra ulike deler av verden. Studiet dekker viktige dyrkningsområder i kjente vinproduserende land og går i dybden på deres druesorter, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner.

Meld deg på

Studiet dekker viktige dyrkningsområder i viktige vinproduserende land og går i dybden på deres druesorter, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner.

 

Studentene lærer å blindsmake vin profesjonelt med WSETs systematiske tilnærming til smaking (SAT) og i løpet av undervisningsdagene smaker man ca. 70 viner hvor mange av disse smakes «blindt» for at studentene skal utvikle gode ferdigheter i blindsmaking.

 

Smakingen er en vesentlig del av kurset og ca. 50% av tiden brukes til praktisk læring. Studiepakken med bøkene er produsert og publisert av WSET og er på engelsk. Undervisningen foregår på norsk og engelsk i våre lokaler.

 

Eksamen inneholder blindsmaking av to viner på 30 minutter og 2 timer skriftlig eksamen med short written answer questions og multiple choice eksamen.

Dette er et intenst intensivkurs og krever dedikasjon, aktiv deltagelse i undervisning samt ca. 55 timer selvstudie for å bestå eksamen.

WSET Level 3

 • Intensiv 2023

  Uke 39 & 42

  29-30 sept & 20-21. okt

 • Kveldskurs 2024

  Uke 5-7

  30-31. jan og 5,6,12,13,20-21 feb

 • Intensiv 2024

  Uke 14 & 16

  5-6 & 19-20 april

WSET level 3

Påmelding til WSET Level 3

Fakturainformasjon

Betingelser

Påmeldingen er bindende. Evt. avbestilling skal være skriftlig og sendes til: hj@kulinariskakademi.no .

Ved avbestilling, uansett årsak, belastes et admin-istrasjonsgebyr på 2000 kr. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, påløper et avbestillingsgebyr pålydende 50% av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 2 uker før kursstart, belastes hele kursavgiften.

Checkboxes

Møt vår vinavdeling

INTERVJU FRA TIDLIGERE STUDENTER

Vin Kontakt Oss

Har du spørsmål?

Kontakt vår Vinkoordinator Hanna Johansson

Nyhetsbrev for vinentusiaster

Meld deg på