Dette kurset er lagt opp som et intensivkurs, spesielt tilpasset de som reiser langt. Det er viktig å være klar over at man må forberede seg godt på forhånd til dette kurset, dersom man skal henge med i undervisningen.
Kurset er tilpasset deg som ønsker å ta WSET Diploma, og du som har grunnkunnskaper om vin og ønsker å lære mer. Opptak til Level 3 forutsetter bestått WSET Level 2 eller tilsvarende kunnskapsnivå.
Kursoversikt:
Oppstart Sept: 29. og 30. september, 20. og 21. oktober.
Eksamen : 1. november, kl 17:00 til 17:30 smaking og fra kl. 17.45 til 19.45 teori.
Oppstart April 2024: 5,6, 19 og 20 April.
Eksamen: 13. mai, kl. 17:00 til 17:30 smaking og fra kl. 17.45 til 19.45 teori.
Undervisningstider: Undervisning fra kl 09.00 – 17.00 hver gang.
Antatt tidsbruk: Kurset vil omfatte 32 timers undervisning over fire dager.
Kursleder: Heidi Iren Hansen Vestvik MW eller Natalia Stratan
Kursavgift 2023: 19.940 kr Kursavgift inkluderer 4 dager kurs, eksamensavgift og lett bespisning.
Kursavgift 2024: 21.500 kr Kursavgift inkluderer 4 dager kurs, eksamensavgift og lett bespisning.
Kursavgiften faktureres ut ca en måned før kursstart.
*Med forbehold om prisendringer
Bespisning: Enkel servering ved ankomst og kaffe/te under kurset er inkludert i kursavgiften.
Kursmateriell: WSETs egenproduserte studiepakke er obligatorisk kursmateriell.
Bokpakken kan enten kjøpes fysisk i våre lokaler på Sagene for 1280 kr, eller i vår nettbutikk for 1530 kr inkl. porto.
Undervisningsform: Forelesning og smaking.
Eksamensform: To viner på blindsmaking og skriftlig og multiple choice eksamen på engelsk.
Om du har vært forhindret fra å delta på eksamen tidligere eller trenger et nytt forsøk på eksamen, meld deg opp til denne eksamenen ved å sende en epost til vår koordinator: hj@kulinariskakademi.no senest 30 virkedager før eksamensdato. Påmeldingen er bindende og eksamensavgift betales via vipps eller faktura til bedrift ved påmelding.
Sensur: Eksamensresultater foreligger etter ca 70 arbeidsdager.
Påmeldingsfrist: 1 uke før kursstart.
Praktisk informasjon: Kurset holdes på Kulinarisk Akademi Sagene, Maridalsveien 87 (bygg 7), Oslo.