Vinutdanning

VINKELNERSTUDIET

Vinkelner på Kulinarisk Akademi. Norges eldste vinkelnerutdannelse med noen av Norges fremste forelesere!

Påmelding
Vinkelnerstudiet

Om vinkelnerstudiet/ sommelierutdanning

Nytt for 2025: I år vil vinkelnerstudiet struktureres med 10 undervisningsuker som går fra mandag – onsdag. Vi ønsker å sikre kontinuiteten i studiet gjennom sammenhengende studiedager samtidig som studentene enkelt kan kombinere studier med jobb. Oppstart for Vinkelneren 2025 vi være i februar med avsluttende eksamen i november.

Fleksibel betaling og delbetalinger er mulig. 

Studiet gir en grundig og utfyllende forståelse om de mest relevante aspekter ved vin, brennevin, øl og cider, vinsmaking samt mat og drikke i kombinasjon. Verdens viner og vinlovgivning blir nøye gjennomgått og forklart. Gjennom teori og praktisk smaking får man en uvurderlig kunnskap til å bli gode formidlere og veiledere.

På Kulinarisk Akademi har vi noen av landets fremste forelesere innen vinfaget som sikrer undervisning av høyeste kvalitet. I samspill med noen av landets fremste kokker får du en utdanning med stort fokus på mat og drikke i kombinasjon, som gir rik kompetanse i møte med kommende arbeidsliv. På undervisningsdager vil du alltid få frokost, varm lunsj og frukt sammen med kaffe og te.

Påmelding – fleksibel betaling

Vinkelner 2025

Påmelding til Vinkelnerstudiet 2025

Fakturainformasjon

 

 

Betalingsinformasjon

Betingelser

Påmeldingen er bindende. Evt. avbestilling skal være skriftlig og sendes til: hj@kulinariskakademi.no.

Ved avbestilling, uansett årsak, belastes et admin-istrasjonsgebyr på 2000 kr. Ved avbestilling senere enn 8 uker før kursstart, uansett årsak, påløper et avbestillingsgebyr pålydende 50% av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, belastes hele kursavgiften.

Checkboxes
Name
Name
Første
Last

Book og betal nå

Våre forelesere

Intervju med tidligere studenter

Vin Kontakt Oss

Har du spørsmål?

Kontakt vår Vinkoordinator Hanna Johansson

Nyhetsbrev for vinentusiaster

Meld deg på